Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baba és kisgyerek játékok

Termék szűrés

Kategória
Ár
-
Rendezés:

Incababy Babahinta Cream FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Stone FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Coco Friends FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Jungle FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Grey Stars FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Dotties FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Cats & Cats FW

26.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Incababy Babahinta Beige Stars FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Wild Horse FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Babahinta Lovely Animals FW

26.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Junior Hinta Cream

21.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Junior Hinta Whale

21.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Junior Hinta Jungle

21.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Junior Hinta Zoo

21.990 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Incababy Junior Hinta Dragon Babies

21.990 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Incababy Hintahorog

890 Ft
25 db raktáron

Incababy Hintarugó

3.990 Ft
250 db raktáron

Baby Care csörgő henger

1.190 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Lorelli Save Pad fordulásgátló

6.990 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Remek játékok kisbabád számára a Books! babavilágban

A babák és kisgyerekek játékos formában ismerkednek a világgal, mindent felszednek, ami a kezükbe kerül, és lépésről lépésre fejlesztik érzékszerveiket. A szülőknek ösztönözniük kell a gyerekeket a célzott játékra, hiszen ez a felnövekvő gyermek fejlődésének nélkülözhetetlen része. A Books! Babavilágban sokféle játékot találsz babádnak, amelyek szórakoztatóak a kisfiúk és a lányok számára, segítenek fejleszteni észlelőkészségeiket és támogatják mozgásfejlődésüket. Ezenkívül a Books! csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt játékok serkentik a gyerekek fantáziáját.

Különféle babajátékok neves márkáktól

A babákat, csecsemőket és kisgyermekeket megcélzó Books! Babavilága számos jól ismert cég csecsemőknek és kisgyermekeknek kínál különféle termékeket, például Bino, Avent vagy a Fisher-Price termékeket. A sokféle motívumú csörgő és vicces markoló játékok ideálisak az újszülött életének első heteiben. Az ilyen megfogó játékok támogatják a tapintásérzék és a szem-kéz koordináció fejlesztését, pozitív hatással vannak a csecsemőkre, és lehetővé teszik, hogy gyermeked felfedezze a világot. A csörgők és a harangok fejlesztik a hallást. A csecsemők és babák további izgalmas játékai a recsegő könyvek, a paplanok és a kézi- vagy ujjbábok. A zenélődobozokon, markolójátékokon és csörgőkön kívül vannak elsőként babáknak és csecsemőknek szánt játékok, mint a bújós babák, bújós játékok, egymásra rakható tornyok, hangos építőkockák vagy fürdőjátékok. Ezt a hatodik hónaptól adhatod gyermekednek. Fiatal fiúk és lányok örülnek egy pihe-puha bújós játéknak, amit csodálatosan lehet ölelni. Az első születésnapra a legjobb, ha fajátékokat vagy hasonló baba dolgokat adsz a babának, amelyek lehetővé teszik a kicsi számára, hogy tárgyat hozzon létre. Ez a klasszikus babajáték segít gyermekednek megtanulni a formákat, színeket, súlyt és egyensúlyt. A virágokat vagy az állatokat megfelelően hozzá lehet rendelni, és játékos formában megtanulhatja az első számokat vagy betűket. Egy kis kopogó paddal a baba előadhatja saját első zenei hangjait, és táncolhat rá. Itt is a motoros fejlesztés áll a középpontban. Egy szép tábla kifejezetten elősegíti gyermeke motoros fejlődését. Az első közös játékokkal megerősíted kapcsolatod a babával, és megfigyelheted gyermeked teljes fejlődését – ez a legjobb ajándék minden anyának és apának.

A Books! a legjobb minőségű babajátékokat kínálja, amelyek teljesen mentesek a káros anyagoktól. Így gyermeked vagy babád habozás nélkül felfedezheti a világot.

Rendelj babafelszerelést a Books! webáruházból

A Books! megfelelő játékkal rendelkezik gyermeked számára, amíg el nem éri a teljes fejlődést. A teljes babavilág kényelmesen több alkategóriára oszlik, így gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a kívánt játékot. Fedezd fel a kreatív babajátékokat a Books! webáruházban.