Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bizalom - Irányított terápiás technikák a szeretet, a bizalom és az intimitás helyreállítására

Ár:
5.690 Ft 4.780 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:db
Bevált technikákra alapozott, hiteles, érzékeny és roppant gyakorlatias útmutató, az önmagunkba és egymásba vetett bizalom fejlesztéséhez.
Hozd rendbe, gyó…
Gyártó: Édesvíz Kiadó
Gyártó cikkszám: 9789635074402
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 15.
Legjobb szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 48
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Bevált technikákra alapozott, hiteles, érzékeny és roppant gyakorlatias útmutató, az önmagunkba és egymásba vetett bizalom fejlesztéséhez.
Hozd rendbe, gyógyítsd meg és állítsd helyre a kapcsolatodat bizonyítékokon alapuló terápiás technikákkal, készségekkel és gyakorlatokkal a bizalomépítés elismert szakemberének segítségével.

A kapcsolatok számtalan módon sérülhetnek, az árulás, mint kapcsolati normasértés azonban alapjaiban képes megrázni minket. Ennek ellenére azon párok vagy partnerek számára, akik együtt akarnak maradni és munkát fektetnek bele, lehetséges a gyógyulás. A régi kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálnak minket, szét lehet bontani apró darabjaira és újra lehet építeni olyan kötelékké, amely mélyebb, erősebb és örömtelibb, mint azt valaha is képzeltük. A közös belső erőforrások fel-kutatásával és egy biztonságosabb kapcsolati tér megteremtésével, a nem működő párkapcsolati minták megtörhetőek, az egymás iránti gondoskodás mélyíthető.

bizalomerősítő munka - egyéni és közös gyógyulás - szorosabb érzelmi kapcsolódás - mélyebb intimitás - kapcsolaterősítő kommunikáció

A Bizalom című kötetben az alábbiakat találhatod meg:

Részletesen kidolgozott gyakorlatok és készségfejlesztő feladatok, amelyek segítik a párokat azáltal, hogy ezek közös elvégzésével, helyreállíthatják az önmagukba és egymásba vetett bizalmukat.

Irányított módszer az árulás utáni gyógyuláshoz, legyen szó szexuális hűt-lenségről, érzelmi viszonyról, rejtett függőségekről vagy tiszteletlenségről.

Megbízható terápiás stratégiák és technikák a párterápia Gottman-módszeréből, az érzelemközpontú párterápiából (EFT) és más bizonyítékokon alapuló megközelítésekből.

Kiegészíthető javaslatok, beszélgetésindítók és mintaszövegek az érzelmi feldol-gozás és a kapcsolati gyógyulás elősegítésére.

A párkapcsolati dinamika befogadó, előítéletektől mentes szemlélete, amely a könyvet bármilyen típusú kapcsolatban alkalmazhatóvá teszi.
"A bizalom létfontosságú az egészséges kapcsolatokhoz, mert ez az alapja a kötődésnek és a bensőséges viszonyulásnak, amely szükséges a gyümölcsöző, hosszú távú kötelék kialakításához és fenntartásához."

Paraméterek

Kiadási Év 2023
Szerző Morgan Johnson
Oldalszám 217
Kötésmód puhatáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!