Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Értékajánlat-tervezés

Ár:
6.995 Ft 5.876 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:db
Az üzleti modell és egyes elemeinek (kiváltképp az értékajánlatoknak) a megfelelő megtervezése, illetve kialakítása a piaci sikeresség elengedhetetlen feltétele.
Gyártó: Cser Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Gyártó cikkszám: 9789632786773
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. február 28.
Legjobb szállítási díj: 1.380 Ft
Szerezhető hűségpontok: 59
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

Az üzleti modell és egyes elemeinek (kiváltképp az értékajánlatoknak) a megfelelő megtervezése, illetve kialakítása a piaci sikeresség elengedhetetlen feltétele. A könyvben bemutatott vásznak és módszerek hasznos és jól vizualizált segítői ennek a feladatnak. Az Értékajánlat-tervezés című kötet példái meggyőzik az olvasót, hogy az ügyfelek elvárásai és a termékek (szolgáltatás) által kínált előnyök közötti összhang megléte elengedhetetlen egy jól működő üzleti modellhez, a piaci sikerhez. A könyvben bemutatott eszközök ennek ellenőrzésében, létrehozásában és fenntartásában segítenek. Az Értékajánlat-tervezés segíteni fog… - Megérteni az értékteremtésben rejlő változatokat - Hasznosítani csapatunk tapasztalatait és képességeit - Elkerülni a működésképtelen ötletekkel való időpazarlást - Megtervezni, letesztelni és azt nyújtani az ügyfeleknek, amit ők várnak.
A könyvhöz ajánljuk: Az Üzletimodell-építés című kötetet, amely rávilágít arra, hogy egy jól működő üzleti modell értéket teremt az ügyfelek és a vállalkozás számára egyaránt. Egy ilyen modell megtervezéséhez és megvalósításához nyújt segítséget az üzletimodell-vászon és a könyv sok más egyszerű és jól bevált eszköze.
A könyvek szerzői (Wiley Kiadó, New Jersey) gyakorló szakemberek, ami garantálja a világhírű könyvekben foglaltak szakmai kiválóságát. A kiadványok létrehozásában részt vevő több száz társszerző és közreműködő pedig a gyakorlati alkalmazhatóság biztosítéka.

Paraméterek

Kiadási Év 2022
Szerző Alan Smith, Alexander Osterwalder, Greg Bernarda, Yves Pigneur
Oldalszám 288
Fordító Dr. Kalló Noémi
Kötésmód kartonált

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2023. 07. 04.