Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb - Hogyan nyernek a világ legjobb befektetői a piacokon és az életben

Ár:
5.990 Ft 5.032 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:db
William Green, a neves pénzügyi újságíró egy friss és minden várakozást felülmúlóan mélyenszántó könyvvel jelentkezik. A világ legkiválóbb befektetőivel készíte…
Gyártó: A4C Books
Gyártó cikkszám: 9786156088031
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 02.
Legjobb szállítási díj: 1.390 Ft
Szerezhető hűségpontok: 51
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

William Green, a neves pénzügyi újságíró egy friss és minden várakozást felülmúlóan mélyenszántó könyvvel jelentkezik. A világ legkiválóbb befektetőivel készített több mint negyven interjúján alapuló kötet ékesen bizonyítja, hogy a vagyonépítés receptjei az élet más területein is hasznosnak bizonyuló tanulságokkal szolgálnak.

Milliárdos befektetők. Ha rájuk gondolunk, bámulattal vegyes gyanakvással tesszük. Nyilvánvalóan van bennük valami zseniális - a mitológiából ismert Midász-érintés. Vajon a birtokukban lévő képességek átadhatók? És vajon a pénzcsináláson túl van-e számunkra tanítanivalójuk?
A Gazdagabb, bölcsebb, boldogabb című könyvében William Green sorsfordító leckéket oszt meg olvasóival azon több száz órányi interjúi alapján, amiket az elmúlt huszonöt esztendőben készített befektetési legendák egész sorával. Mint rávilágít, tehetségük messze túlmutat a pénzügyeken, és sok esetben a gyakorlati filozófiára is kiterjed. Ezek a nők és férfiak sokkal inkább összefüggéseiben látják a világot. Figyelemre méltó érzékkel azonosítják be a trendeket, fanatikus fegyelmet gyakorolnak, racionális gondolkodással minimalizálják a kockázatokat és maximalizálják a hozamot, továbbá kiemelkedő fájdalomtűrő képességre tettek szert. Elképesztően értenek ahhoz, hogy az őrjítő komplexitást két-három egyszerű változóba sűrítsék.
A szerző nemcsak a méltán híres ikonok - így például Charlie Munger, Howard Marks vagy Sir John Templeton - stratégiai gondolkodását mutatja be, hanem az olyan zseniális új befektetési sztárokét is, mint Mohnish Pabrai, Nick Sleep és Laura Geritz. A kötetben olvasható briliáns meglátások pénzügyileg, szakmailag és emberileg is gazdagítani fogják az olvasót.

Részlet a szerző bevezetéséből:
"Legendás befektetők egész sorával készítettem interjút a Forbes, a Money, a Fortune és a Time magazinoknak, újra és újra feltéve az engem mind a mai napig élénken foglalkoztató kérdéseket: milyen elveknek, folyamatoknak, meglátásoknak, szokásoknak és személyiségjegyeknek köszönhetően képes ez a maroknyi kisebbség hosszú távon legyőzni a piacot és látványosan meggazdagodni? És ami ennél is fontosabb: hogyan profitálhatok én és olvasóim ezeknek a szélsőségesen sikeres befektetőknek a tanulmányozásából, valamint nyerő módszereik visszafejtéséből?
Kezdtem megérteni, hogy a legnagyobb befektetők független szellemi gondolkodók. Nem félnek megkérdőjelezni és megtagadni a konvencionális bölcsességet. Ami azt illeti, leginkább azért érdemes tanulmányozni az ebben a könyvben bemutatott befektetőket, mert nemcsak azt tudjuk tőlük megtanulni, hogyan gazdagodjunk meg, hanem azt is, hogy miként javíthatjuk gondolkodásmódunkat és döntéshozatali módszereinket.
Az ezeken az oldalakon szereplő befektetők több billió dollárt kezelnek ügyfelek millióinak. Remélem, hogy ezek a kivételes emberek más megvilágításba helyezik - és gazdagítják - olvasóim életét. Fogadni mernék rá, hogy így lesz."

Paraméterek

Kiadási Év 2022
Szerző William Green
Oldalszám 343
Kötésmód keménytáblás, védőborítóval

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!