Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hónap Könyve - Augusztus 2023

Család a dombon 2.

Szerző: Patak Gyöngyvér

Ami sok, az sok!

Úgy látszik, minden sínen van. Három csodás kisfiú, szerető férj, családi ház, barátok, kellemes munka és elegendő énidő. Már-már túl nagy a nyugalom! Mi kellhet még a boldogsághoz? Talán egy kislány… – ábrándozik Gyömbi, ám a sors tréfás kedvében van: a vágyott lányka helyett újra fiúbaba érkezik a családba. Ráadásul nem is egy, hanem egyszerre kettő!

Mert, valljuk be, ami sok, az sok(k)! Öt gyerek kifejezetten az. A menetközben befogadott kölyökkutyáról és a megszaporodott cicákról nem is beszélve.

Ha eddig hullámvasút volt az élet, most trambulin lett – minden előzetes terv felborul, az élet a dombon a feje tetejére áll. Fel-le pattogni, bármily mókás, sokszor ijesztő, néha veszélyes, és nagyon fárasztó. Olykor sosem tapasztalt helyzetekbe, rémisztő magasságokba vagy mélységekbe kerülünk, forog velünk a világ, hogy azt sem tudjuk, hol áll a fejünk. Csak reménykedünk, hogy jó helyre érkezünk, és nem szakad át a védőháló, ha túl gyorsan zuhanunk.

Patak Gyöngyvér a Család a dombon folytatásában emeli a tétet. Még több kaland vár ránk, és megannyi érzelem ragad el minket az események sodrásában. Kihívások, kudarcok és katarzisok követik egymást. A nagy kérdés pedig az, hogyan lehet gyerekek mellett megőrizni az ép eszünk, valamint a testi és lelki egészségünk.

5 799 Ft

4 871 Ft

-16%

Írói Portré

A célom, hogy támogassak és kulcsokat adjak, de ugyanilyen fontos, hogy szórakoztassak. Biztosan tudom, hogy vidáman sokkal tisztábban látunk, és könnyebben oldunk meg bármilyen problémát. Meg amúgy is jobb nevetni!

2009-ben kezdtem el blogolni (Anya(gi) Ambíciók – a saját lábra állásról), miután a frissen megjelent könyv által, kismamaként megérintett az online vállalkozói lét frissítő szele, és lett célja a rendszeres írásnak.

A szoptatós könyv mellé megírtam az “Erről nem volt szó!” c. gyermekágyi túlélő sorozatot, amit szintén sok százan letöltöttek már. Most egyben, e-könyvként olvashatod.

A könyv sikere és az írásaimra érkezett sok pozitív visszajelzés megerősített, hogy jó úton járok. Még nagyobb lendülettel írtam újabb, Büdös Kölkök c. blogom, családról, gyereknevelésről – ahogy nálunk zajlik, ahogy én látom, ahogy én küszködök, örülök.

Borzasztó büszke vagyok a gyerekeimre. Zenélnek, táncolnak, sportolnak, okosak, ügyesek, szorgalmasak, szépek, jó fejek. És persze veszekednek, kockulnak, rendetlenek, szófogadatlanok, lusták… Szóval bőven szolgáltatnak alapanyagot.

(forrás: patakgyongyver.hu/)

AZ ÍRÓ TOVÁBBI KÖNYVEI

Tartalomhoz tartozó címkék: #Hónap könyve #Könyvajánló