Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Húsvéti ajándék ötletek

Mindjárt itt a húsvét! Nagypéntek idén április 7-re esik, vagyis hivatalosan is elkezdődik a rohanás a kölnikért, húsvéti sonkákért és csokinyusiszikért. Te is teljesen elveszettnek érzed magad, amikor manapság tizenéveseknek és tinédzsereknek vásárolsz? Nos, nem vagy egyedül, és jó hír, hogy jó helyre jöttél. Megkérdeztük saját tinédzser gyerekeinket, hogy pontosan mit szeretnének idén húsvéti kosarukba kapni, és ezt a listát mindannyiótoknak összeállítottuk. Kedvezményes áron jobb lenne? Semmi gond! Ezekkel az ötletekkel a költségvetésben maradhatunk, némelyikük mindössze pár száz forint!

Mesekönyvek, Foglalkoztatók
Gyermeki elémét, fantáziát, kreativitást a könyvek pallérozzák leginkább. Könyveink jelentős része gyerekkönyv, így garantálva, hogy a legjobb könyvekkel fejleszthessük gyerekeinket, illetve környezetünkben élő gyermekeket.

Oktató, ügyességi játékok
Ha már verset kell tanulni, elszvalni egy tojásért, miért ne tehetnénk zenei aláfestéssel? Hangszeren játszani kikapcsolódás, fejleszti a hallást, ügyességet, koncentrációt. Számos hasonló tulajdonság elmondható a többi oktató, ügyességi játékounkról is. Fedezd fel magadnak a megajándékozni kívánt gyermeknek legideálisabb ajándékot.

Társasjátékok
Akár tapasztalt spíler, akár újonc vagy az asztali játékok szcénában, Társasjátékaink között mindenki talál valamit. A klasszikus stratégiai játékoktól az izgalmas új kiadásokig gondosan kiválasztottuk a legjobb játékokat, hogy több órányi szórakozást és élvezetet vigyünk a következő játékestre.

Puzzle
Pár darabostól egészen a több ezer darabosig. Állatostól 3D-s puzzle-n keresztül egészen a Harry Potteresig. Remek szórakozást nyújtanak puzzle-jeink. Válaszd ki a legjobbat és kezdődhet a részek összeillesztése.

Gyerek okosóra
Tudd biztonságban gyermeked az okosóra segítségével. Amellett, hogy minden okosóra funkciót betölt a készülék, a szülő követni tudja, mikor és hol van gyereke. Másik hasznos funkció lehet a beépitett SOS gomb, segítségével vészhelyzetben vagy sürgős esetben egy gombnyomással riasztani lehet egy kiválasztott személyt, aki azonnal értesül a készülék helyzetéről.

Plüssök
A kicsi a saját ágyában kezd aludni? Vagy hosszú útra készülsz, és azt szeretnéd, hogy gyermeked jól érezze magát? Most lehet a legjobb alkalom arra, hogy társat keress a kicsinek, egy hűséges barátot, aki mindig ott van. Sokunknak még mindig megvan valahol a gyerekkori mackója, de már nagyon messze vagyunk a hagyományos maciktól és rongybabáktól. Mostanra rengeteg állatot és karaktert alakítottak ki plüssjátékokká, ami miatt nehéz lehet választani. Kínálatunkban már egy gyűjteménnyel találkozhatsz, így bármelyiket is választod, jó döntés lesz.

Fülhallgatók
Úgy gondolod a fiatalok locsolóversek helyett inkább kedvenc zendéiket hallgatnák, ráadásul jó minőségben és stílusosan? Fülhallgatóink között remek termékekkel találkozhatsz, így nem kell izgulnod emiatt. Válogass preferenciáid szerint és vedd meg a számodra legjobb zenei élményt.

Bakelit falióra
Lakás dekorlásra húsvétkor van szükség csak igazán. Jönnek a vendégek, nem érkezhetnek szedett-vedett lakásba. Legjobb ha előre gondoskodunk a vendégek mosolyáról és például egy ilyen kedves falióra garantáltan pozitívan görbíti locsolóid száját.