Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékok

 

Játékok – kikapcsol és elbűvöl minden korosztályt

Amikor meghallod a játék kifejezést, valószínűleg először a csecsemőktől az általános iskolás korúakig a gyerekek jutnak eszedbe. Pedig a fiatalok és a felnőttek is szenvedélyesen játszanak. Csak a játék és a játék típusa különbözik. Míg a kicsik szívesen játszanak például egy favonattal, addig a felnőttek a vonatmodellért vagy a társasjátékokért lelkesednek. Books! webáruházunkban játékok nagy számára, széles választékra és kiváló minőségre számíthatsz. Itt találsz játékokat csecsemőknek és kisgyermekeknek, valamint gyerekeknek, diákoknak, szülőknek és nagyszülőknek. Természetesen játékkínálatunk számos ismert márka aktuális és bevált termékeit kínálja. Barbie-tól Puzzle-ig többek között a LEGO, a Cogo, a PLAYMOBIL és Ravensburger is képviselteti magát. Természetesen az általunk kínált játékok megfelelnek a nagyon szigorú EU-irányelveknek, például az EN 71-1, 2, 3 és 12 szabványoknak. Ide tartoznak a kémiai, mechanikai és fizikai tesztek. Az új határérték - szigorítás a méreganyagokra, mint. B. az ólmot, a kadmiumot vagy a nikkelt figyelembe veszik. A Books! játékokkal biztonságosan szórakozhatsz te és gyermekeid is. A következő sorok érdekes áttekintést nyújtanak a játékokról, különösen a gyermekjátékokról.

Játékok – szórakozás, tanulás és szórakozás

A játékok szó egyfajta általános kifejezés azokra a termékekre, amelyek egyensúlyt, értelmes foglalkoztatást és tudást nyújtanak szórakozással, izgalommal és elégedettséggel. A játékok kifejezés magában foglalja a babajátékokat, valamint a gyermekjátékokat, illetve a fiataloknak és felnőtteknek szánt bármilyen játékot. A játékok közé tartozik például a játék számszeríj, valamint a kézművességhez és az építkezéshez szükséges labdák vagy készletek. Szintén könyvek és CD-k vagy hangszerek és babák. Minden, ami 1 és 99 év közötti embereket segít abban, hogy játékon keresztül tanuljanak és jól érezzék magukat. A játékok kiválasztásakor van egy bizonyos igény. A szórakoztatás legyen az egyetlen kritérium, vagy inkább a tanulás/tanítás? Ösztönözni kell a fizikai aktivitást vagy a szellemi képességeket? A helyszín kérdése is kiválasztási szempont lehet a különféle játékoknál. Pl. olyan játékok, mint a görgős sportfelszerelések vagy a repülőmodellek, inkább a külterületre valók, a bújós játékok a lakótérbe tartoznak. Ha gyereknek nézzük, mindenféle játékos tevékenység erősen ajánlott. Már csak azért is, hogy kikapcsoljunk a napi rutinból és egyszerűen csak lazítsunk. Ezen túlmenően sok játéknak megvan a tulajdonsága szociális készségek fejlesztésére és elősegítésére, pl. társas-, kártya- vagy szerepjátékokban. Mi lehet szebb, mint családdal vagy barátokkal együtt válaszolni a kérdésekre, vagy pantomimot játszani?

Gyerekjátékok - 6 és 14 év közötti gyerekek számára

A gyermekjátékok életkor szerinti kategorizálása nehéz feladat. Kisautók, fogójátékok vagy csörgők minden bizonnyal hozzárendelhetők a babák és kisgyermekek területéhez (azaz egy-öt éves kortól). Ha azonban most szokás szerint a 6-14 éveseket gyereknek nevezi, akkor nem könnyű meghatározni a gyerekjáték fogalmát. Például sok 4-5 éves gyerek érdeklődik már a Star Wars játékok iránt. Másrészt a tinédzserek, sőt a felnőttek is gyakran lelkesednek az építkezéssel, technológiával és építkezéssel kapcsolatos gyerekjátékok iránt. Hol húzódnak tehát a határok a gyerekeknek és a kisgyermekeknek szánt játékok, a gyermekjátékok és a felnőtteknek szánt játékok között? Egyáltalán nem lehetnek korlátok, a játékoknak minden korosztály számára szórakoztatónak kell lenniük. Egy bizonyos korban minden gyermek megválik a tipikus gyerekjátékoktól, például vonatoktól, boltoktól, Playmobiltól vagy babáktól. Az összes többi nagyszerű játék, amelyet kínálatunkban találsz, mindig örömet okoznak, ha szükséges. Akkor lehetsz kreatív, reprezentálhatsz, találgathatsz, átfogalmazhatsz, rajzolhatsz – vagy csak játszhatsz!

Kép: Park Troopers from Unsplash