Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lego

Termék szűrés

Kategória
Ár
-
Rendezés:

Kreativitás és tanulási szórakozás kicsiknek és nagyoknak

Az építőjátékok hihetetlenül sokrétűvé és változatossá váltak az elmúlt években. Csak az alapelv marad: A kockákat tetszés szerint bárhogyan kombinálhatod. A Books! készletei így a legjobb feltételeket kínálják a hosszan tartó szórakozáshoz! Minden gyermeknek joga van szórakozni, kreatívnak lenni és játszani. Gondolj csak bele, hogy mi mindent lehet építeni a Lego-kompatibilis kockákból és a számtalan kombinációs lehetőségébe.

Ajánlatunk fiatal felfedezőknek

A Lego Duplo kompatibilis építőkockák különösen nagy, könnyen összeépíthető kockákat kínálnak, valamint nagyméretű állat- és tárgyábrázolásokat. Ez a struktúra serkenti azt a kíváncsiságot, amely éppen akkor jelenik meg, amikor az észlelési és megragadási képességek még nem fejlődötek ki teljesen. Ezek a kockák a szülők bevonásával együtt szilárd alapot teremtenek a későbbi tanuláshoz és a "kíváncsiság megőrzéséhez" és a gyerekek érdeklődésére szabott szórakozást kínál. Ezek az álomvilágok megszüntetik azt az előítéletet, hogy csak a fiúk játszanak építőkockákkal.

Izgalmas járművek, nevezetességek

Új formában és új, változatos játéklehetőségekkel találkozhatsz: gondolj a mai városi életre olyan izgalmas oldalakkal, mint a tűzoltóság, a hajók vagy a különleges területek, mint például a repülőtér, mélytengeri felfedezés. A készletek megmutatják a részletekre való odafigyelést és azt, hogy mi lehetséges az építőkockákkal. A figurákkal történeteket lehet mesélni és újrajátszani. Vajon sikerül elkapni a páncéltörőket? A tűzoltóság elég gyorsan el tudja oltani a tüzet? Mivel gyermeked nagyon különböző szerepekbe képzelheti magát, a játék ösztönzi a kicsik kreativitását és fantáziáját. A kerékpáros üldözés, a sikló vagy egy átalakuló motorkerékpár része ezeknek az epikus történeteknek. Teremtsd meg a korlátlan szórakozást és a tiszta lelkesedést kicsik számára – a Books! építőkockákkal.