Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könyvek

KATEGÓRIA ÚJDONSÁGOK

TOVÁBBI KÖNYVEK

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

A közösségalkotás művészete

3.800 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Egy király halála

3.800 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Túllátni önmagunkon

3.500 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Az aranytulipán

3.500 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Törj ki a társfüggőségből!

4.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Szeretni a takarítást!?

4.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron

A gondoskodás alapjai

2.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Elillanó lélekzet

3.500 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Madonna

4.900 Ft
Utolsó 3 db raktáron

A fegyvertelen katona

2.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Dan Millman - A titkos iskola

2.900 Ft
Utolsó 4 db raktáron

A szokás hatalma

4.900 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Intimitáskerülés

3.500 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Dan Millman - Kreatív iránytű

3.900 Ft
Utolsó 3 db raktáron

Könyvek 13 000 Ft felett ingyen házhozszállítással a Booksi Könyvesbolt és Könyvkiadótól.

Manapság egy könyv elolvasására szánt idő igazi luxus. Online könyvesboltunk használatával vásárlási időt spórolhat meg, amelyet inkább az olvasásba fektethet. Érezze jól magát otthon, és merüljön el egy izgalmas regényben. Különösen szabadnapokon és nyaraláskor fedezik fel sokan maguknak ezt az örömöt, akik egyébként túl elfoglaltak ahhoz, hogy olvassanak. Legyen szó a részletes útikalauzról vagy egy izgalmas thrillerről, a szabad órákat új és érdekes olvasási tapasztalatok teszik értékessé. A szülők számára is szinte nélkülözhetetlen a könyvek tanulmányozása. Amikor könyvet vásárol gyermekének, együtt olvas vele és tölt értékes szülő-gyermek perceket. A hangos olvasás nemcsak tanulságos történetek átadása a piciknek, hanem a későbbi önálló olvasásra is ösztönzi a gyermekeket. Az írott szó felébreszti a képzeletet és bővíti a szókincset. Vásároljon szórakoztató könyveket kicsiknek és nagyoknak a Booksi online boltban!

Nagy választék rengeteg témájú könyvvel

Gyakran nehéz a megfelelő könyv választása egy könyvesboltban. Ez nem utolsósorban annak köszönhető, hogy a könyvkereskedelem minden nap új, izgalmas alkotásokat hoz a piacra. Éppen ezért online katalógusunkban egy pillanat alatt bemutatjuk az összes aktuális bestsellert, új kiadványt és különböző kategóriájú könyveket. Megtalálja például az aktuális bestsellereket a bűnügyi regények, thrillerek vagy regények között, valamint áttekintést bestseller szerzőink munkáiról. Booksi részletes tanácsot szeretne adni könyvei megvásárlásához. Ezért adunk ajánlásokat az interneten olyan könyvek számára is, amelyek szerintünk vagy vásárlóink ​​szerint jók. Ha nem biztos abban, hogy egy könyv megfelel-e Önnek, útmutatónként felhasználhatja más olvasók véleményét vagy a csillaggal kapcsolatos értékeléseket.

Booksi könyves szolgáltatásai

Az adott könyvvel kapcsolatos összes információt, például a megjelenés dátumát, az oldalszámot vagy a nyelvet egy pillanat alatt megtekintheti. A Booksi összes könyve - ha kosárba helyezhető - közvetlenül online megrendelhető vagy csomagpontra szállítható. Ha egy könyv nem áll rendelkezésre, de a honlapon elérhető, biztos lehet benne, hogy partnerünk dolgozik a újabb példányok beszerzésén. Ha egy könyv még nem jelent meg, előrendelheti nálunk, és a megjelenés napján az Ön által választott címre szállítjuk. Egyszerűen adja hozzá a kiválasztott kedvenc könyveket az emlékeztetőhöz vagy a bevásárlókosárhoz, és csak néhány kattintással megvásárolhatja őket. Szeretnénk remek könyvekkel hozzájárulni az olvasás élményéhez. Böngésszen kényelmesen sokféle kínálatunkban.