Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Életrajzok és memoárok

Termék szűrés

Kiadási Év
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

Korok és életek

4.999 Ft 4.199 Ft
50 db raktáron

Solito - Egy memoár

7.290 Ft 6.124 Ft
50 db raktáron

ABBA

11.999 Ft 10.079 Ft
100 db raktáron

Ismerd meg Serenát!

4.299 Ft 3.611 Ft
50 db raktáron

Trejo

4.999 Ft 4.199 Ft
50 db raktáron

Romy Schneider utolsó élete

4.499 Ft 3.779 Ft
25 db raktáron

Egy nagyon angolos botrány

4.999 Ft 4.199 Ft
50 db raktáron

Az első 21

4.995 Ft 4.196 Ft
25 db raktáron

A Nelson-elv

4.500 Ft 3.780 Ft
750 db raktáron

Szamizdat történetek

3.990 Ft 3.352 Ft
25 db raktáron

Gyermekkorom

2.999 Ft 2.519 Ft
25 db raktáron

Árnyak

5.999 Ft 5.039 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Életrajzok, mint inspirációk a saját életedhez

Az életrajzok egészen különleges műfajt alkotnak az irodalmon belül, és a szórakoztatás mellett azt a hozzáadott értéket is kínálják, hogy vigyél magaddal valamit a saját életedhez. Az életrajzokon keresztül az olvasó hirtelen nagyon közel kerül nagy nevekhoz és fontos személyiségekhez. Nyitottak és őszinték, sebezhetőek és megközelíthetőek. Az életrajzok szórakoztathatnak és elbűvölhetnek, megérinthetnek és megmozgathatnak, dühíthetnek vagy elszomoríthatnak, vicces anekdotákat mesélhetnek el egy életről, áttekintést nyújthatnak a legfontosabb sikerekről, vagy mesélhetnek a legnagyobb vereségekről. Az életrajzokban olyan emberekről olvashatsz, akikről azt hiszed, hogy már ismered a tévéből vagy az újságból. Ám amikor elkezdik lejegyezni emlékeiket, néhány életrajzból kiderül, hogy a közszereplő mögött egészen más ember bújik meg. Az életrajz lehet számvetés vagy hódolat, de mindenesetre eseménydús életet tükröznek, amelyben most te is részt vehetsz. Nem számít, melyik életrajzot választod, ez mindig egy izgalmas találkozás lesz te és az életét feltáró személy között.

Tágítsd ki látókörödet egy életrajzi ismeretközlő könyvvel

A Books! könyvesboltnál különböző kategóriák szerint rendezett életrajzokat találsz. Az életrajzi non-fiction könyv ideális a látókör tágítására és a személyes fejlődésre, beleértve az érzelmi szintet is. Milyen ismeretközlő könyvet szeretnél? Szeretnél egy idegen országot megismerni? Szeretnél megtudni lenyűgöző diétás sikereket, és arról, hogyan kerülhetsz közelebb álmaid súlyához? A Books! könyvesbpétnál megtalálod a megfelelő életrajzi non-fiction könyvet számos izgalmas és inspiráló témához. Ha inspirációt szeretnél kapni okos, sikeres és olvasott emberektől, valamint témaspecifikus életrajzaiktól, egy életrajzi könyvek a megfelelőek a számodra. Az életrajzi könyv olyan olvasnivalót kínál, amely egyaránt jó és előnyös a szív és az elme számára. Egy életrajzként elmesélt könyvön keresztül olyan tématerületekkel is kapcsolatba kerülhetsz, amelyeket korábban mindig kihagytál. Az életrajzi könyv jó módja annak, hogy a legkülönfélébb témákban olvass, új szempontokat fedezzen fel, és személyes segítséget is kérj saját életéhez.

Vegyél részt valaki más életében

Különleges olvasási élményt jelentenek az életrajzok, amelyekből az olvasó fontos gondolatokat, tapasztalásokat tehet magáévá. Ezek lehetnek boldog emlékek, de fájdalmas vagy ijesztő pillanatok gondolatai is. Válogatott szavakkal és élénk elbeszélési stílussal ezek az emlékek újraélhetők az életrajzokban. Megmosolyogtatnak, megnevettetnek, megsirattatnak vagy elérik, hogy tágra meredjen a szemünk a csodálkozástól. Mindenesetre az egy életen át összegyűjtött emlékek mély érzelmeket váltanak ki, nem lehet elfelejteni egykönnyen. Sok életrajz a bőröd alá is bekúszhat, elgondolkodtat, és olvasás után egy ideig veled maradhat, a gondolataidban. Ha valóban így lesz, akkor egy jó életrajzról beszélhetünk. Egy élettörténet, amiből akár a saját életedhez is meríthetsz valamit. Ha körülnézel a Books! könyvesboltban, sok nagy nevet fedezhetsz fel, Arnold Schwarzeneggertől, Anne Franken át Presser Gáborig. Mindegyik élet tele van emlékekkel, amelyeket most egy ismeretközlő életrajzban vetettek papírra. Nézz körül és a Books! könyvesboltban, válaszd ki, hogy melyik élettörténet vonzz a leginkább!