Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fantasy és Sci-fi

KATEGÓRIA ÚJDONSÁGOK

TOVÁBBI KÖNYVEK

Termék szűrés

Kiadási Év
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

Árnyak és csillagok

4.290 Ft 3.604 Ft
Utolsó 4 db raktáron

Tündérmese

6.999 Ft 5.879 Ft
250 db raktáron

Elvegyülve

3.490 Ft 3.078 Ft
Utolsó 10 db raktáron

A halál csókja

4.980 Ft 4.183 Ft
25 db raktáron

Az Óraharc - Óramágusok VI.

4.999 Ft 4.409 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Ne hazudj

4.490 Ft 3.960 Ft
50 db raktáron

Ne félts

4.490 Ft 3.771 Ft
49 db raktáron

Ne engedj

3.990 Ft 3.352 Ft
50 db raktáron

Bűnös vágyak

4.480 Ft 3.763 Ft
49 db raktáron

Az utolsó királyság

4.990 Ft 4.191 Ft
99 db raktáron

World of Warcraft: Sylvanas

5.990 Ft 5.032 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Elveszett próféciák

3.980 Ft 3.343 Ft
25 db raktáron

Csillagpor

3.680 Ft 3.091 Ft
25 db raktáron

S - Thészeusz hajója

12.900 Ft 10.836 Ft
100 db raktáron

Tolvajok tele

4.495 Ft 3.776 Ft
Utolsó 1 db raktáron

A fantasy irodalom világa

A legendákból és mitológiából eredő Fantasy megteremti saját kitalált világát, amelyben gyakran feltűnnek klasszikus törpék és mágusok, de újonnan kitalált mitikus lények is. A fantasy regényekben jól ismert és ismeretlen mitikus lények kreatív módon kelnek életre. A környezet és a társadalom fantasztikus ábrázolása gyakran történelmi korszakokra épül. Például a középkori kinézetű uralkodók sötét lényeket használnak, hogy megvédjék hatalmukat az ellenségekkel szemben. Olvasd el törpék, varázslók és más mitikus lények kalandjait a Books! fantasy regényeiben. Éld át a kalandot, az izgalmat, de ugynakkor a humort és a romantikát is sokféle ötletes történetben. Merülj el mélyen a fantasy műfajban, és hagyd, hogy magával ragadjanak a könyvhősök élményei. Vásárold meg legújabb fantasy könyved a Books! online boltban, és repülj el fantasztikus helyekre. Találkozz vérfarkasokkal, törpökkel, apródokkal, tündérekkel és sok más kitalált szereplővel Books! online boltunk fantasy könyveiben, és kísérd el a főszereplőket kanyargós ösvényeiken és kalandjaikon. A könyvek és szerzők széles választéka áll rendelkezésre, Terry Pratchet-ttől George R. R. Martinon át Tolkienig, remek klasszikusokat és újdonságokat találhatsz a műfajban.

Ismerd meg a sci-fi könyveket a Books! kínálatában

A sci-fi könyvek valós tudományos elemeken alapuló történetekből állnak, amelyeket fiktív módon egészítenek ki. Olyan előre nem látott eseményeket vázolnak fel, amelyek bekövetkezése a jövőben lehetséges. Így születnek az izgalmas tudományos-fantasztikus könyvek. Repülj csillagról csillagra az univerzumban űrhajókon, tapasztald meg világok varázsát, ahogyan az akár sok év múlva kinézhet, és élvezd a tudományos-fantasztikus regényeket. A pozitív és negatív utópiák megmozgatják a fantáziát, és a science fiction szerzők nagy találékonyságáról tanúskodnak. Minden ízlést kiszolgálnak könyveink, legyen az humoros vagy komoly.

Fantasy és science fiction összehasonlítása

Érintkezési pontjaik ellenére a fantasy és a science fiction abban az értelemben különbözik, hogy a tudományos elemek általában nem játszanak fő szerepet a fantasy-ban. Ehelyett többé-kevésbé a varázslaton, a természetfelettin és a meséken van a hangsúly. Például egy fantasy történetben vannak kitalált világok vagy lények, valamint átalakult életformák, úgy mint óriás beszélő pókok. A sci-fi viszont tudományos elképzeléseken alapul. A fiktív elemekre gyakran adnak egy hihetőnek tűnő technikai magyarázatot – legalábbis a laikusok számára. A műfajokat azonban nem mindig lehet egyértelműen megkülönböztetni egymástól. Vásárold meg fantasy-regényeid és tudományos-fantasztikus könyveid a Books! online bolban, és élvezd az akár ingyenes szállítási szolgáltatásunkat, hogy gyorsan és olcsón megkapd legújabb kedvenceidet.