Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mesekönyv

Termék szűrés

Kiadási Év
Korcsoport
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

Nagyvárosi népmesék

4.499 Ft 3.779 Ft
50 db raktáron

Boribon beteg

2.790 Ft 2.343 Ft
25 db raktáron

Boribon autózik

2.790 Ft 2.343 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Boribon házikója

2.790 Ft 2.343 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Boribon cicája

2.790 Ft 2.343 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Boribon pancsol

2.790 Ft 2.343 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Pitypang autózik

2.990 Ft 2.512 Ft
50 db raktáron

Tintoretto, a kis tintahal

2.990 Ft 2.512 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Talpas történetek

4.499 Ft 3.779 Ft
50 db raktáron

A lunda – a hold!

2.200 Ft 1.848 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Olvasmányos szórakozás csodálatos gyermekmesékkel

Egyszer volt, hol nem volt – ez a mesék tipikus bevezetője. Engedd meg magadnak és gyermekednek, hogy elmerüljetek a mesék és legendák fantasztikus világában. Boszorkányok, törpök, mágusok és tündérek, óriások és mitikus lények, gonosz és jó szellemek magukkal ragadnak hihetetlen vidékekre. De nemcsak a gyermekmesék figurái és területei csodálatosak, hanem a megtörtént események is. Például a Grimm testvérek meséiben olvashatunk egy hercegről, aki ki akarja szabadítani Csipkerózsikát az elvarázsolt kastélyból, Jancsiról és Juliskáról, akiket egy szörnyű boszorkány tart fogva, a gyönyörű Hófehérkéről, aki törpéknél keresett menedéket gonosz mostohaanyjával szemben, vagy a szegény Hamupipőke lányról, akinek a legrosszabb házimunkát egyedül kell elvégeznie otthon. Szerencsére a gyerekmesék általában happy enddel végződnek. Az utolsó sorban gyakran találkozunk az ismerős, megnyugtató mondattal: És boldogan éltek, míg meg nem haltak. Kezdd el a keresést, és fedezd fel a legszebb és legnépszerűbb gyermekmeséket a Books! kínálatában.

Nem csak a nagyobbaknak: Tündérmesék gyerkőcöknek

Főleg óvodás korban könnyedén elvarázsolhatod őket mesékkel. A szituációk szimbolikus és képi leírása révén a gyerekek már jól megértik a szöveges üzeneteket. Annak érdekében, hogy a mesék még könnyebben érthetőek legyenek az óvodás korú gyerekek számára, a Books! online boltban olyan könyveket is találhatsz, amelyekben a meséket gondosan átdolgozták és leegyszerűsítették. Emellett a kisgyermekeknek szóló legenda- vagy mesekönyvek is gyakran szeretettel és gyermekbarát illusztrálással készülnek. Legyen szó Csipkerózsika, Hamupipőke, Jancsi és Juliska, Piroska vagy Hófehérke történetéről, biztosan fel fogsz fedezni olyan történeteket, amelyeket gyermeked különösen kedvelni fog. Olvassunk gyönyörű meséket a kicsiknek, és serkentsük fantáziájukat és képzelőerejüket.

Fantasztikus gyerekmesék könyvekbe gyűjtve

A tündérmeséket - a gyerekeknek szánt meséket, valamint a felnőtteknek szóló meséket és legendákat - eredetileg szóban adták át és mondták el. Ma már találkozunk ezekkel a könyvekben lejegyzett régi mesékkel, valamint fantasztikus új alkotásokkal. A Grimm testvérek meséi Magyarországon is nagyon ismertek. A 19. század elején Jacob és Wilhelm Grimm testvérek ismeretségi körükből és az irodalomból különféle meséket gyűjtöttek, szerkesztettek, végül publikáltak. Felnőttek és gyerekek ma is szívesen olvassák őket. A Books! webáruházban a Grimm testvérek és más szerzők sok gyermekmeséjét kínáljuk korhű mesegyűjteményben. Életkorodtól és érdeklődésedtől függően megtalálhatod a megfelelő kiadást. A Books! a Grimm testvérek meséi mellett például mesekönyveket is kínál, amelyekben a legszebb és legismertebb gyerekmesék találhatóak. Nem számít, hogy a Grimm testvérek meséi vagy más mesegyűjtemények mellett döntesz: rendeld meg könyveid a legszebb gyermekmesékkel a Books! online boltból.