Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mondókák és Dalok

Termék szűrés

Kiadási Év
Korcsoport
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

Daloskönyv gyerekeknek: zene a kicsiknek

Vannak dalos gyerekkönyveid és együtt énekelsz a gyerekeddel? Ez jó dolog, mert a boldog közös éneklés a családban összetartást teremt és elősegíti a gyermek fejlődését. A gyerekek számára remek szórakozást nyújt a hangjukkal való kísérletezés. Fontos, hogy a családi éneklő hagyományok a felevelenítése. Vásárolj gyermekdalos könyveket CD-vel vagy anélkül a Books! online boltban, és kezdj el énekelni. Annyi szép gyermekdalt fedezhetünk fel a könyvekben. Valószínűleg sok gyerekdalt te is ismersz a múltból. A gyermekdaloskönyvek klasszikusai például a „A part alatt”, „Elvesztettem zsebkendőmet” vagy a „Tavaszi szél vízet áraszt” és „Hopp Juliska” lefekvés előtti dalok. A gyermekdaloskönyvek klasszikusai mellett modern dalokat is találhatsz. Néha vannak CD-vel ellátott gyerekdaloskönyvek is, így először meghallgathatod a gyerekdalokat, majd elénekelheted.

Vásárolj online könyveket gyermekdalokkal

Vásárolj nagyszerű gyermekdalos könyveket a Books! online boltban. A gyermekdaloskönyvek sokfélesége óriási, és soha nem fogy ki az ötletekből, hogy mit énekelhetsz el gyermekeddel. Vannak gyerekeknek szóló énekeskönyvek kottával, akár éneklésre, akár hangszerekre, például gitárra vagy zongorára. Egyes gyerekeknek szóló daloskönyvek bizonyos témájú dalokat is tartalmaznak, például karácsonyra vagy állatokra vonatkozóan. Látni fogod, milyen szórakoztató mondókákat énekelni a gyerekekkel, és zeneileg nevelni őket. Te és gyermekeid nagyon jól érezhetitek magatokat egy jó gyermekdalos könyvvel aBooks! online áruházból.

A legjobb gyermekdalos könyvek gyönyörű dallamokkal

A gyermekdaloskönyvek szerzői számos ötlettel bátorítanak téged és gyermekeidet az éneklésre. Egyes gyermekdaloskönyvek nemcsak a gyermekdalok szövegét vagy kottáját tartalmazzák, hanem mozgási utasításokat és remek ötleteket is, amelyek segítségével gyermeke még aktívabbá válik éneklés közben.