Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ifjúsági és Young Adult

KATEGÓRIA ÚJDONSÁGOK

TOVÁBBI KÖNYVEK

Termék szűrés

Kiadási Év
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

A kis herceg

2.999 Ft 2.519 Ft
50 db raktáron

Csikk

3.995 Ft 3.356 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Álompehely

2.990 Ft 2.512 Ft
25 db raktáron

Boba Fett könyve

3.999 Ft 3.360 Ft
100 db raktáron

Köszönöm, én jól vagyok!

2.490 Ft 2.091 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Napsárga tavasz

4.999 Ft 4.199 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Paddington a belvárosban

3.990 Ft 3.352 Ft
25 db raktáron

Izgalmas és naprakész ifjúsági könyvek a Booksi-nál

Ifjúsági irodalom alatt a 12 és 18 év közötti fiataloknak szóló könyveket értjük. A főszereplők gyakran maguk a tinédzserek. A cselekmény és a téma a serdülőkornak megfelelő problémák és helyzetek körül forog. Az egyik oka annak, hogy a fiataloknak szóló könyvek nagy népszerűségnek örvendenek, az az, hogy lenyűgöző módon írják le a fejlődést a gyermekről a felnőttre. Minden olyan probléma megoldásra kerül, amellyel a fiataloknak ebben az életszakaszban meg kell küzdeniük. A fiataloknak szóló irodalom gyakran tárgyalja a szülőktől való elszakadást, a szakmai jövő irányvonalának meghatározását és természetesen a saját szexualitás felfedezését. Rendelj te is ifjúsági könyvet a Booksi-tól, és inspiráld gyermekeit az olvasásra.

Az ifjúsági irodalom hatalmas választéka

A Booksi fiatal felnőtt könyveinek választéka hatalmas, és az irodalom számos műfaját kínálja. A fiatalok választhatnak aktuális ifjúsági könyveket regények és novellák, detektívtörténetek és thrillerek, történelmi regények, fantasy és sci-fi vagy non-fiction területén. A fiatal felnőtt könyvek szerzők szerint, díjnyertes fiataloknak szóló könyvek és népszerű fiatal felnőtt könyvsorozatok is rendelkezésre állnak. Ez azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a számára megfelelő könyvet. Keresd meg a legújabb ifjúsági könyveket a Booksi kínálatában, és tapasztald meg a fiatalok világát más szemszögből.

Fiatal felnőtt könyvek jelentéssel bírnak és a fiatalok mindennapi gondolatairól írnak

A fiatal felnőtteknek szóló könyvek annyira beszippanthatnak, hogy az olvasó a főszereplők életének középpontjában találja magát. Ráébreszthetnek, hogy a problémának gondolt tapasztalatok egy része valójában teljesen normális. Beszélgess gyermekeddel a könyvről, hogy jobban reflektálhasson és feldolgozhassa az olvasottakat. Egy jó ifjúsági könyvre az is jellemző, hogy nem "cukroz be" és nem gyengít el mindent. Arról is szól, hogy a fiatalok fokozatosan készüljenek fel az életre annak minden vetületével. De persze egy ifjúsági könyv is csak szórakoztat. A fiatal felnőtt irodalomból számos fantasy és science fiction könyv díjnyertes bestseller. A fiataloknak előnyös az olvasás, már csak a jobb nyelvhasználat, kifejezések elsajátítása matt is. Kattint a Booksi online boltban található fiatal felnőtt könyvek hatalmas választékára, és biztos lehetsz benne, hogy minden ízlésnek megfelelő ifjúsági könyv megtalálható.