Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismeretközlő

TOVÁBBI KÖNYVEK

Ismeretközlő könyvek a  Books! kínálatában
Az ismeretközlő (non-fiction) könyvek olvasóit a legváltozatosabb témák minden ága érdekli. Nem számít, hogy mi az érdeklődési köröd, a Books! online boltban megtalálod az aktuális ismeretközlő irodalmat. A Books! ezen könyveinek tárgyköre a technológiától és a tudománytól a valláson, a történelemen és a politikán át az üzleti életig, a művészetig és a kultúráig terjed. Bővítsd tudásod, szerezz okos tippeket, vagy keress ötleteket és javaslatokat a Books! online boltjában található könyvek segítségével. A non fiction olvasmányokban az a legjobb, hogy nem kell szakembernek lenned ahhoz, hogy megértsd. A szakkönyvekkel ellentétben a non-fiction könyvek általában könnyen olvashatók és érthetők a laikusok számára is. A non-fiction könyv tehát kiválóan alkalmas egy teljesen új témakör bevezetésére is. Például öreg korodban vettél először számítógépet? Egy ismeretközlő könyv bevezethet téged ebbe az új világba. Vagy esetleg csak egy konkrét állásra szeretnél jelentkezni? Egy megfelelő non-fiction könyv segíthet elsajátítani a speciális igényeidnek megfelelő know-how-t. Böngéssz a Books! érdekes ismeretközlő irodalomi kínálatában, és találj olyan könyveket, amelyeket érdemes elolvasni olyan témákról, amelyek mindig is érdekeltek.

Non-fiction az te érdeklődési körödre szabva
Tudást, ötleteket, tippeket vagy a szükséges know-how-t keresel egy témában? Az attraktív kategória pontosan ezt kínálja. Mit viseljek a legjobban, hogy kiemeljem az alkatomat? Hogyan adhatom ki a lakásomat legjobban? Mi az aktuális politikai konfliktusok háttere, hogyan él egy hithű muszlim vagy hindu? Ezekre és más kérdésekre neves non-fiction szerzőktől kaphatsz választ. Tudják, hogyan kell a tudást és a know-how-t úgy előkészíteni, hogy az elérhetővé és érthetővé váljon a számodra. A non-fiction könyvek gyakran világos és élénk leírásokat tartalmaznak fényképekkel, vázlatokkal, térképekkel vagy táblázatokkal. Így kevésbé fárasztó, ha többet tudsz meg kedvenc témádról. Vásárold meg non-fiction könyveidet a Books! online boltban.

Non-fiction könyvek: leegyszerűsíti a továbbképzést
Szeretnél továbbtanulni, de nincs időd vagy lehetőséged tanfolyamokra és képzésekre? Akkor neked az ismeretközlő könyvek a legjobb választás, hogy időt és pénzt takaríts meg saját látóköröd bővítéséhez. A szakértők által írt non-fiction könyvek sokféle témában és problémakörben biztosítják a tudást és a szükséges know-how-t. Esetleg mindig is új témát akartál felfedezni magadnak? Akkor az első lépés a célod felé, ha belekezdesz a Books! online boltjában található non-fiction könyvek valamelyikébe. Know-how és tudás, tippek és trükkök – a Books! ismeretközlő könyveivel!