Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzlet és Karrier

Termék szűrés

Kiadási Év
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

Titkos hírnév

4.999 Ft 4.199 Ft
25 db raktáron

Sikertörténetek

7.000 Ft 5.880 Ft
25 db raktáron

Az első bitcoinmillárdosok

4.599 Ft 3.863 Ft
50 db raktáron

Név - avagy Nomen est omen

3.400 Ft 2.856 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Értékajánlat-tervezés

6.995 Ft 5.876 Ft
(1)
Utolsó 5 db raktáron

Orbán-puzzle

3.800 Ft 3.192 Ft
100 db raktáron

Kultúrdiplomácia Ázsiában

2.990 Ft 2.512 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Forradalmi ötletek

4.499 Ft 3.779 Ft
25 db raktáron

A magyar energiaszektor tanulságai

5.500 Ft 4.620 Ft
Utolsó 4 db raktáron

Góré

2.490 Ft 2.091 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Karamellás kétszersült

2.990 Ft 2.512 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Fehér

3.999 Ft 3.360 Ft
25 db raktáron

Ki mit konzerválna

3.490 Ft 2.932 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Kérdezd Iwatát

3.490 Ft 2.932 Ft
50 db raktáron

A globális elit

4.200 Ft 3.528 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Üzleti könyvek – új lendület a szakmai karrieredhez

Ha jelenleg nem vagy elégedett szakmai sikereiddel, akkor talán itt az ideje, hogy változtass. Legyen szó arról, hogy továbbtanulsz, vagy teljesen átorientálod magát. Azonban minden változás először leltárt igényel: Tudod, hol rejlenek az erősségeid? Sikeresen tudsz olyan beszélgetést folytatni, amelyben érvényesíted az igényeidet? A munkával és karrierrel kapcsolatos non-fiction, ismeretközlő könyv tippekkel és tanácsokkal, ellenőrző listákkal és élménybeszámolókkal segíthet, és arra ösztönöz, hogy új lendületet adjon a karrierednek. Az útmutatókat tapasztalt szerzők írták, ezért hasznos eszközei a szakmai sikernek. Rendelj üzleti könyveket most a Booksitól, és érd el végre a megérdemelt sikert!

Üzleti könyvek - kommunikáció, pszichológia, önmenedzselés

Egy közgazdasági, karrier- és üzleti témájú non-fiction könyvvel pontosan azokat az információkat kaphatod meg, és mélyítheted el azokat az ismereteket, amelyekre szükséged van a karrierje során. Legyen szó arról, hogy szeretnél megtanulni magabiztosnak tűnni a tárgyalásokon és aktívan elvezetni a kívánt célhoz, vagy bizonyos technikákat szeretnél megtanulni, amelyekre szükséged van. A kommunikáció szintén fontos tényező az üzleti sikerben a karrieredben. Tanuld meg aktívan hallgatni társadat, megfejteni ki nem mondott üzeneteiket, és ennek megfelelően reagálni egy non-fiction könyv vagy útmutató segítségével, otthonod kényelmében. Tudj meg többet a gazdaság aktuális trendjeiről és fejleményeiről, és erősítsd meg önbizalmad azáltal, hogy megismered saját előnyeidet és lehetséges gyengeségeidet. Különösen fontos beszélgetéseknél lesz hasznodra, ha elsajátítottad a beszélgetéspszichológia alapjait. Ebben segíthetnek a Booksi online áruház egyes non-fiction könyvei.

A közgazdaságtan témaköre - mélyítsd el tudásod

Mik a jelenlegi trendek a gazdaságban? Mely területek kínálják a legjobb karrierlehetőségeket? Milyen új szakmai lehetőségek nyílnak meg a nők számára a munka folyton változó világában? Az üzleti könyvek nem csak válaszolnak ezekre a kérdésekre, hanem tippeket és segítséget is nyújtanak az önálló vállalkozói tevékenységgel és a szabadúszó munkával kapcsolatos kérdésekben. De még ha új kihívásokat is vállalsz, az üzleti könyvek a te javadra billenthetik a mérleget: Készülj fel kifejezetten az interjúkra és a megfelelő tesztekre, és biztosítsd új álmaid állását azzal, hogy hozzáértően és magabiztosan, meggyőzően cselekszel. Könnyedén rendelhetsz üzleti és karrier témájú non-fiction könyveket a Booksitól, és gyorsan és kedvezményes kiszállítással megkaphatod azokat. Ez azt jelenti, hogy pontosan akkor foglalkozhatsz ezekkel a fontos témákkal, amikor eljön az ideje.