Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelvkönyv és Szótár

KATEGÓRIA ÚJDONSÁGOK

TOVÁBBI KÖNYVEK

Termék szűrés

Kiadási Év
Nyelv
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

Teaching Dictionary Skills

2.790 Ft 2.343 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Magyar szinonimaszótár

6.900 Ft 5.796 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Beszéljünk bátran olaszul!

3.480 Ft 2.923 Ft
Utolsó 5 db raktáron

Einfach Lesen

3.980 Ft 3.343 Ft
Utolsó 10 db raktáron

Használj nyelvkönyveket iskolai, képzési és magáncélra

A nyelvkönyvekkel új nyelvet tanulhatsz, és magad határozhatod meg tanulás ütemét, választhatsz kezdő vagy haladó könyvekből, és így sikeresen indulhatsz. A nyelvoktató könyvek állhatnak tankönyvből, szótárból és CD-kből. A Booksi online áruház kínálata további anyagokat is tartalmaz, például nyelvtani és helyesírási kézikönyveket. Válassz nyelvkönyvet kedvenc nyelvedhez most, és indulj sikeresen. Legyen szó angoltanulásról, spanyol tanulásról vagy más nyelv tanulásáról – a Booksi kínálata kiterjedt.

Kezdd el a nyelvtanulásodat Booksi könyvekre alapozva!

A nyelvtudás pótolhatatlan a munkahelyen és az iskolában. Az angol a legtöbb képzés része, és egy szótár segíthet szókincsének bővítésében. Így változatos és stílusosan jó minőségű szövegeket készíthetsz, amelyek javítják osztályzatodat és kommunikációs képességedet, például angolul beszélő üzleti partnerekkel. Egy nyelvkönyvön keresztül egyszerűen megtanulhatsz angolul, spanyolul, franciául, németül és sok más nyelven. Te határozod meg a ritmust, és saját egyéni tanulási tervet készíthetsz. Gyakran további szakirodalom is rendelkezésre áll egy nyelvoktató számára, például egy továbbképző tanfolyam, egy szótár vagy egy nyelvtani tankönyv. Ez bármilyen életkorban lehetővé teszi az angol tanulást, és növeli a szakmai lehetőségeidet. Akár külföldi tartózkodáshoz, akár üzleti partnerekkel folytatott telefonbeszélgetéshez, manapság számos területen szükséges a jó angoltudás. A nyelvkönyvek különböző leckékre oszlanak, amelyek egymásra épülnek. Az egyes egységek különböző tantárgyi területekre összpontosítanak, és egy szókincs rész egészíti ki őket. A nyelvtant lépésről lépésre tanuljuk meg.

Készülj fel a következő nyaralására a nyelvkönyvvel

A magánszektorban egy nyelvkönyv alkalmas például arra, hogy megtanulj angolul vagy spanyolul a következő nyaraláshoz. Annak érdekében, hogy újonnan megszerzett nyelvtudását optimálisan tudd használni a nyaralásod során, a nyelvkönyv fejezetei a gyakran használt témákra koncentrálnak. Az első dolog, amit általában megtanulsz, az az, hogy hogyan mutatkozz be, hogyan rendelj egy étteremben, vagy hogyan foglalj szobát egy szállodában. Az illusztrációk szórakoztatóvá teszik a tanulást. Jöhet a következő vakáció! A szótár segítségével optimalizálhatod szókincsedet, és érdekes kifejezéseket kereshetsz. Ha megtanulsz angolul, eredeti nyelven is elolvashatod kedvenc könyvedet, megnézheted a filmet eredeti verzióban, vagy akár hosszabb távú külföldi tartózkodást is tervezhetsz. A helyes kiejtés fontos téma az angol, francia, német vagy spanyol nyelv tanulása során. Erre a célra gyakran kínálnak CD-ket, amelyekről anyanyelvű emberek beszélnek. Meghallgathatsz és ismételhetsz egyes szavakat, mondatokat vagy teljes szövegeket. Az angol vagy spanyol tanulás interaktív tanulási mókává válik!