Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakkönyvek

KATEGÓRIA ÚJDONSÁGOK

TOVÁBBI KÖNYVEK

Termék szűrés

Kiadási Év
Oldalszám
Szerző
information_markKiadó
Ár
-
Rendezés:

A médiahack művészete

3.100 Ft 2.604 Ft
16%
Utolsó 10 db raktáron

Medical statistics made easy

3.000 Ft 2.520 Ft
16%
Utolsó 10 db raktáron

Az európai migráció két arca

2.990 Ft 2.512 Ft
16%
Utolsó 5 db raktáron

Színpadi beszéd

3.200 Ft 2.688 Ft
16%
750 db raktáron

Tudásszomj oltása szakirodalommal

Nem mindig szeretnél csupán szórakozásból könyveket olvasni? Néha a tudásszomj győz. Biztosan téged is különösen érdekelnek bizonyos dolgok, melyekkel szívesen foglalkozol szabadidődben, a munkahelyeden, az egyetemen vagy az iskolában. Szeretnél valami újat tanulni, hogy mesterévé válj a tantárgyadnak. Célod eléréséhez számtalan szakirodalom létezik, amely konkrét témákkal részletesebben foglalkozik. A szakirodalom leírja, megvitatja vagy magyarázza a tárgyspecifikus tartalmakat, és olvasása révén új betekintést nyerhetsz saját szakterületedre. Ha lelkesedsz egy tantárgy iránt, akkor könnyű lesz jó szakirodalmat kézbe venned, és újra és újra dolgoznod vele. Fedezd fel a világot szakirodalommal: Minden nap egy kicsit többet tanulhatsz.

Rendeld meg szakkönyveit online

A végtelenül hosszú, szakirodalommal töltött polcokat a könyvtárakban nehéz átlátni. Az ember könnyne elveszhet a sok szakkönyvben. Az interneten könnyebb eligazodni. A Books!-nál minden könyv egyértelműen témáka szerint van rendezve, így csak egy kis időre és kattintásra van szükséged a megfelelő tankönyv megtalálásához és megvásárlásához. Az általad megrendelt szakirodalmat a lehető legrövidebb időn belül kényelmesen házhoz szállítjuk. A Books! online áruházban szakkönyvek vásárlását kényelmesen elvégezheted otthonodból, és megéri. A nagy választék és az áttekinthetőség miatt webáruházunk semmiben sem marad el egy szakkönyvekkel foglalkozó bolttól. Keresd meg a kívánt könyveket praktikus kereső funkciónkkal. Például a szerző nevének megadásával. Fedezd fel sok új és aktuális tudományos munkát. Rendezd a keresési eredményeket például ár, kiadási év, szerző, oldalszám, kiadó vagy megjelenés szerint. Rendeld meg kiválasztott szakirodalmat a Books!-tól még ma.

Szakirodalom minden témához

A Books!-nál megtalálható szakirodalommal semmi sem akadályozza tudományos munkádat. Érdekes könyveket fedezhetsz fel szerzők és tudósok széles skálájától minden témában. A paletta az építészeti, matematikai és orvostudományi szakkönyvektől a gazdasági kérdésekkel foglalkozó szakirodalomig terjed. A Books! szakkönyvei között általános ismeretekkel rendelkező enciklopédiákat és referenciaműveket is felfedezhetsz. Nálunk könnyed lesz az új információk és a megalapozott szaktudás keresése.