Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Köszönjük hogy a Booksi Könyvesbolt és Könyvkiadó oldalát böngészed!

Kik vagyunk?

Célunk elérni, hogy az olvasás legyen élmény, minél több ember életének része, napi rutin. Hiszen az olvasás megfizethető és csak előnyei vannak:
- jó hatással van a mentális egészségre
- csökkenti a stresszt cserébe növeli a tudásod
- bővíti a szókincsed
- fejleszti a memóriát és a kreativitást
- növeli a koncentráló képességed
- fejleszti az íráskészséged ....
és ami a legfontosabb: kinyitja előtted a világot. A Föld különböző pontjairól származó újabb és újabb könyvekből merítve dolgozunk azon, hogy a Booksi Könyvesbolt és Könyvkiadónál személyes ajánlókkal, inspiráló kínálattal, innovatív digitális megoldásokkal állhassunk rendelkezésre a zökkenőmentes vásárlási élmény nyújtása mellett. Így biztosítva ügyfeleinknek országszerte folyamatosan a megfelelő olvasmányokat. Könnyen átlátható kategóriákkal tesszük a vásárlást olyan egyszerűvé amennyire csak lehetséges. Hisszük nem csak könyveket árulunk, de hatással vagyunk vevőink életére is.

Rengeteg könyv és számos kategória között mindenki megtalálja kedvenc könyveit. Emellett Játékok, Filmek, Műszaki cikkek, Irodaszerek vagy további Ajándékötletek egészíthetik ki a választható termékek körét.

Rendszeresen jelentkezünk nem csak mindennapi de szakmabeli aktualitásokra is reagáló írásokkal, valamint hozzájuk kapcsolódó könyvajánlókkal. Visszajelzéseitek alapján folyamatosan a nektek fontos, érdekes témákra szabjuk bejegyzéseinket, hogy mindig naprakészek lehessetek.

Könyv kereskedés mellett kiadási tevékenységet is szem előtt tartunk: Közreműködtünk André Kostolany: A befektetés művészete (2021) ill. Kedvenc történeteim a pénzről (2022) c. könyveinek kiadási előkészületeiben. Valamint saját kiadású kötetek megjelentetésével is foglalkozunk: itthon is elérhetővé teszünk hiánypótló nemzetközi sikerműveket, valamint korábban már megjelent de napjainkban is aktuális könyveket.

Igyekszünk mi is népszerűsíteni magyar szerzőinket, a webhsopunk felületeinek kialakítását is ez a gondolat mozgatja, több tematikus oldalt is létrehoztunk, pár lehetőséget a teljesség igénye nélkül felsorolva:
Hónap Könyve magyar szerzők friss megjelenésű műveiből válogatva,
Könyves Programajánló olvasmányreleváns eseményekkel,
Éberség blogunk elévülhetetlenül fontos témákkal,
Vendégblog bejegyzések, interjúk,
Youtube videó/trailer feltüntetése a termékadatlapon,
egyedi kedvezményeket, könyvcsomagokat, dedikált könyveket, csomagolhatunk egyedi ajándékokat a rendelések mellé,
Affiliate linkek..

Értesülj legújabb híreinkről a közösségi médiából

 

Booksi Könyvesbolt és Könyvkiadó

(Képek: 1) Photo by Ben White on Unsplash; 2) Photo by Florian Klauer on Unsplash; 3) Photo by Rey Seven on Unsplash; 4) Photo by Los Muertos Crew )