Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyed a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Köszönjük hogy a Books! Könyvesbolt és Könyvkiadó oldalát böngészed!

Kik vagyunk?

Célunk elérni, hogy az olvasás legyen élmény, minél több ember életének része, napi rutin. Hiszen az olvasás megfizethető és csak előnyei vannak:
- jó hatással van a mentális egészségre
- csökkenti a stresszt cserébe növeli a tudásod
- bővíti a szókincsed
- fejleszti a memóriát és a kreativitást
- növeli a koncentráló képességed
- fejleszti az íráskészséged ....
és ami a legfontosabb: kinyitja előtted a világot. A Föld különböző pontjairól származó újabb és újabb könyvekből merítve dolgozunk azon, hogy a Books! Könyvesbolt és Könyvkiadónál személyes ajánlókkal, inspiráló kínálattal, innovatív digitális megoldásokkal állhassunk rendelkezésre a zökkenőmentes vásárlási élmény nyújtása mellett. Így biztosítva ügyfeleinknek országszerte folyamatosan a megfelelő olvasmányokat. Könnyen átlátható kategóriákkal tesszük a vásárlást olyan egyszerűvé amennyire csak lehetséges. Hisszük nem csak könyveket árulunk, de hatással vagyunk vevőink életére is.

Rengeteg könyv és számos kategória között mindenki megtalálja kedvenc könyveit. Emellett Játékok, Filmek, Műszaki cikkek, Irodaszerek vagy további Ajándékötletek egészíthetik ki a választható termékek körét.

Rendszeresen jelentkezünk nem csak mindennapi de szakmabeli aktualitásokra is reagáló írásokkal, valamint hozzájuk kapcsolódó könyvajánlókkal. Visszajelzéseitek alapján folyamatosan a nektek fontos, érdekes témákra szabjuk bejegyzéseinket, hogy mindig naprakészek lehessetek.

Hosszútávú célunk, hogy a kereskedés mellett kiadni is tudjunk könyveket: Közreműködtünk André Kostolany: A befektetés művészete (2021) ill. Kedvenc történeteim a pénzről (2022) c. könyveinek kiadási előkészületeiben. Jövőbeni terveink között már saját kiadású kötetek megjelentetése is szerepel: itthon is elérhetővé teszünk hiánypótló nemzetközi sikerműveket, valamint korábban már megjelent de napjainkban is aktuális könyveket.

Értesülj legújabb híreinkről a közösségi médiából

 

Books! Könyvesbolt és Könyvkiadó

(Képek: 1) Photo by Ben White on Unsplash; 2) Photo by Florian Klauer on Unsplash; 3) Photo by Rey Seven on Unsplash )